Welkom op Website De Zevensprong


9 december 2020. Jaargang 17, update 3.

In deze update is er het een en ander veranderd op de website. Zo staat in de copyright-regel nu de sitenaam te lezen i.p.v. de URL. En zo ook hier bovenaan op de homepagina en op de index-pagina. Daar heeft ook de URL plaatsgemaakt voor de sitenaam. Dit heeft van doen met het toevoegen van een tweede domeinnaam voor de website, namelijk:


www.de-zevensprong.tv


Deze bleek nog vrij te zijn en de domeinextensie .tv past goed bij het onderwerp van de website. Met het toevoegen van de tweede domeinnaam is Website De Zevensprong voortaan middels twee domeinnamen bereikbaar.

Er is een nieuw submenu toegevoegd in Het boek, namelijk Recensies. Er zijn een 7-tal recensies te lezen, waarvan er 6 zijn verschenen toen De Zevensprong in 1966 uitkwam.

In Met dank aan is Marion toegevoegd. Zij stuurde de scans van de hierboven genoemde boek-recensies uit 1966 en 1988.

In Artikelen een link toegevoegd naar Blue Jay’s Quill.
Blue Jay’s Quill (Marc) heeft een traditioneel cartografische kaart getekend van De Zevensprong+omgeving. De kaart is hoofdzakelijk gebaseerd op de TV-serie, maar ook elementen uit het boek zijn er in te vinden.

Alle links naar andere pagina’s zijn weer geacualiseerd. Één link is verwijderd omdat de betreffende website niet meer bestaat.

De statistieken zijn bijgewerkt t/m november 2020 en de sitemap is aangevuld met het nieuwe submenu.7 juni 2020. Jaargang 17, update 2.

Een kleine update dit keer, maar zeker de moeite waard. Alle boek-gegevens van de vertalingen zijn nog eens nagelopen en daar waar nodig afbeeldingen vervangen of aangevuld en gegevens verbeterd, danwel aangevuld:

De paperback-versie uit 2017 van de engelse vertaling is toegevoegd. Tevens zijn van de eerste engelse uitgave de afbeeldingen vervangen door acuratere versies en zijn meteen ook de linker- en rechterflap toegevoegd. Typisch is dat de paperback-uitgave van de engelse vertaling een stukje donkerder is dan de eerste engelse gebonden uitgave uit 2016.

Van de eerste duitse uitgave uit 1984 zijn de afbeeldingen ook vervangen door acuratere versies. Van de duitse uitgave uit 1993/1994 zijn ook de afbeeldingen vervangen door acuratere versies en zijn de gegevens aangevuld.

De statistieken zijn bijgewerkt t/m mei 2020.Alle bekende opnamelocaties zijn
ook met Google Earth te vinden:
Laatste bijwerking: 26 augustus 2018.
Deze website wordt onderhouden met:
                          
De statistieken van deze site worden verzorgt door Statcounter.com.

View My Stats