De Zevensprong op DVD

De firma Just Entertainment heeft TV-serie De Zevensprong op dinsdag 7 november 2006 uitgebracht op DVD. De eerste uitgave was een luxe-versie met 7 DVD's. De latere versie is met 3 DVD's.

Op www.bol.com is de DVD te bestellen.

In samenwerking met Just Publishers was de versie is met 3 DVD's ook tijdelijk verkrijgbaar tesamen met het boek, welke voor deze gelegenheid een omslag kreeg in dezelfde stijl als de DVD uitgave. Een bijzonderheid aan deze uitgave is dat Website De Zevensprong in de colofon van het boek vermeldt wordt. Waarvoor mijn dank aan Just Publishers.

   +   Das Geheimnis des siebten Weges op DVD.

De firma Kurt Media GmbH heeft op 11 oktober 2007 TV-serie De Zevensprong in Duitsland uitgebracht op DVD (uitsluitend een versie met 3 DVD's). Sinds maart 2009 heet het bedrijf Pandastorm Pictures en is de afdeling TV-series ondergebracht in de sub-label Pandavision.

In het boekje met extra's zijn opgenomen: de decortekeningen van Art-Director Hendrik Jan Visser, een fotogalerij met diverse opnamelocaties van toen en nu. En een fotogalerij met foto's van de opnames. Website De Zevensprong heeft hier een grote bijdrage voor mogen leveren.30 Jahre Jubiläums - Edition


Pandavision heeft op 16 november 2012 de DVD opnieuw uitgebracht in een ”30 Jahre Jubiläums”-editie. Het ziet er uit als een boek en het bevat de drie DVD's, een boekje met extra's en een MP3-CD met het Duitse luisterboek (5,5 uur, geknipte versie).

Het boekje met extra's in deze versie (zit nu vast in het binnenwerk) is anders dan in de uitgave van 2007. De locatietekeningen ontbreken, maar wat er wel in staat is wederom deels door Website De Zevensprong verzorgd.

View My Stats