Welkom op www.de-zevensprong.net


16 november 2018. Jaargang 15, update 5.

Website De Zevensprong is vandaag 15 jaar online! Deze (verjaardags)update is de 129ste in het bestaan van de website. Voor deze gelegenheid is er een nieuwe inleiding toegevoegd en zijn de statistieken bijgewerkt tot oktober 2018.

27 augustus 2018. Jaargang 15, update 4.

In Opnamelocaties/De School is het hoofdstuk bijgewerkt. Een item op RTV Oost in toegevoegd. Aanleiding hiervoor is de recente sluiting van de school op 20 juli 2018 en de formele opheffing op 1 augustus 2018.

In Opnamelocaties/De Kruidenhof is het hele hoofdstuk bijgewerkt. Er zijn enkele afbeeldingen uit de tv-serie bijgeplaatst en de foto's zijn opnieuw gerangschikt. Verder is er een stuk toegevoegd met nieuwe opnamelocaties, namelijk het wandelen van De Zevensprong naar De Kruidenhof (te zien aan het begin van deel 5 met meester Frans, Juffrouw Rosmarijn en de leerlingen). Deze nieuw gevonden locatie is letterlijk ”om de hoek” bij het huisje van De Kruidenhof in Gelselaar.

In Boek/Uitgaven is de 37ste druk toegevoegd. Ditmaal de gebonden versie van het nieuwste omslagontwerp. Echter, de gegevens van de druks 34, 35 en 36 ontbreken, vermoedelijk zijn deze digitaal uitgebracht.

In Boek/Luisterboek is de meest recente versie van het luisterboek toegevoegd, uitgevoerd in het nieuwste omslagontwerp. Wat bij deze versie ook anders is, is dat het niet meer door Uitgeverij Rubinstein is uitgegeven, maar door Uitgeverij Leopold zelf. Zelfs op de website van Uitgeverij Rubinstein is het luisterboek niet meer te vinden.

In TV-serie/Fotogalerijen is de pagina opgesplitst in twee sub-delen:


     Fotogalerij De Zevensprong   en   Fotogalerij Beeld en Geluid.


In de toegevoegde pagina ´Fotogalerij Beeld en Geluid´ zijn 10 links toegevoegd naar interessante fotoalbums op de website van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Tal van foto's van tijdens de opnames en locatie-spotting. Een heel album is zelfs gewijd aan hoe Kasteel Ruurlo er toen uit zag. Per album is een korte beschrijving bijgevoegd van de inhoud.

Sinds juni 2018 wordt deze website onderhouden met Adobe Dreamweaver, wat met name in de fout-opsporing een welkome aanvulling biedt. De hele website is ook nagelopen en tal van foutjes zijn er uitgehaald.

In Locaties/Locatiekaarten is de kaart van Gelselaar bijgewerkt en het Google Earth-bestand is bijgewerkt. De locaties van het wandelen van De Zevensprong naar De Kruidenhof is toegevoegd.

De statistieken zijn bijgewerkt t/m juli 2018 en de sitemap is geactualiseerd.Alle bekende opnamelocaties zijn
ook met Google Earth te vinden:
Laatste bijwerking: 26 augustus 2018.
Deze website wordt onderhouden met:
                          
De statistieken van deze site worden verzorgt door Onestat.com. De gegevens zijn van het huidige en het voorgaande jaar.