Welkom op www.de-zevensprong.net


1 mei 2018. Jaargang 15, update 3.

In Artikelen een link toegevoegd naar een promo van De Zevensprong. Deze werd uitgezonden op 9 oktober 1982, twee dagen na het uitzenden van deel 2.

In TV-serie/Nasynchronisatie zijn de gegevens bijgewerkt. Het namenlijstje van de Duitse nasynchronisatie is met zes namen uitgebreid. Verder zijn er drie namen opgedoken van de Hongaarse nasynchronisatie.

In Links is een link toegevoegd naar de Hongaarse Wikipedia-pagina en zijn verder alle links nagelopen op een goede werking. Daarbij zijn er twee verwijderd die niet meer werkten.

De statistieken zijn bijgewerkt t/m april 2018.23 februari 2018. Jaargang 15, update 2.

Het hoofdmenu is aangepast. Het menu-item Gastenboek is verdwenen en het gastenboek zelf is verplaatst naar het menu-item Contact. Daardoor is er iets meer ruimte tussen de menu-knoppen gekomen, wat vooral op smartphone- en tablet-schermen wel handig is.

In Locaties/Trappenhuis is de litho toegevoegd die 18 februari al op de facebook-pagina was gepubliceerd.
  •               
Verder is een link toegevoegd naar een Google Photo Sphere van Museum MORE dat de mogelijkheid biedt om een deel van Kasteel Ruurlo virtueel te bekijken. Deze leidt onder anderen door de hal, de bibliotheek, de eetzaal en de rococokamer.

De locatiekaarten zijn via de facebook-pagina ook beschikbaar gemaakt middels een notitie-bericht.

De statistieken zijn bijgewerkt t/m januari 2017 en de sitemap is geactualiseerd.Alle bekende opnamelocaties zijn
ook met Google Earth te vinden:
Laatste bijwerking: 19 april 2014.
Deze website wordt onderhouden met:
De statistieken van deze site worden verzorgt door Onestat.com. De gegevens zijn van het huidige en het voorgaande jaar.